NICOLE STAANDSpecialisme
Nicole is een juridisch generalist op het gebied van het totale omgevingsrecht met een goed overzicht en gevoel voor de diverse sectorale wetten. Haar overall view over algemenere wetgeving die op velerlei vlakken in een bestuurlijke omgeving terugkeert (waaronder de Awb, Wabo, wet Bibob, Wob, bestuursprocesrecht, schadevergoedingsrecht) in combinatie met haar enorme vakinhoudelijke kennis van het omgevingsrecht zorgt ervoor, dat ze binnen afzienbare tijd een ingewikkeld proces kan terugbrengen tot de kern en omzetten in werkbare proporties. Voorts is ze bekend met de aansturing en coördinatie van projecten (implementatie Wabo en GVOP).
De laatste jaren is Nicole voornamelijk actief op het gebied van de ruimtelijke ordening, het milieurecht met als specialisatie bodem en bouwen. Nicole beschikt bovendien over een EVP-certificaat op het gebied van de kwaliteitscriteria 2.1 in het kader van de VTH-wetgeving en kan ook op het gebied van vergunningverlening en handhaving uw organisatie eendachtig de meest recente wettelijke eisen bedienen en aanvullen.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een uitgebreid CV.