CAROLINE BLOUSESpecialisme
Caroline heeft langjarige ervaring binnen de lokale overheid als (algemeen) manager, projectleider en programmamanager. Ze is werkzaam geweest als afdelingshoofd en lid van een Management Team. De laatste 10 jaar heeft ze zich voornamelijk bezig gehouden met het realiseren van projecten, al dan niet middels actieve grondpolitiek. Deze hadden en hebben betrekking op het realiseren van woningbouwlocaties, bedrijventerreinen en/of infrastructurele werken. Ze is dus een allround ontwikkelaar. Ze werkt in opdracht van zowel publieke als private partijen aan gebiedsontwikkelingen die zich in verschillende stadia van het proces kunnen bevinden.
Met het werken in een complexe bestuurlijke omgeving heeft ze veel ervaring. Nog niet zo lang geleden heeft ze deze ervaring nog uitgebouwd middels een secretarisschap van een portefeuillehouders overleg en een voorzitterschap van een ambtelijke werkgroep van 9 gemeenten die verschillende instrumenten hebben ontwikkeld op het gebied van “werken”: regionale detailhandelsnota, regionale programmering bedrijventerreinen, regionaal ontwikkelfonds en een financieel arrangement. Daarnaast is ze lid van een Raad van Toezicht van 14 openbare scholen (primaire) onderwijs en bestuurslid van een kinderdagopvangorganisatie die hieraan is gelieerd.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een uitgebreid CV.