NICOLE STAANDNicole Brouwers
Nicole is gewend om in een politiek bestuurlijke omgeving te werken, weet op een effectieve wijze doelen en prioriteiten te bepalen en de benodigde acties te ontplooien om het doel te bereiken. Ze is integer, heeft een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, is standvastig en consciëntieus, resultaat- en oplossingsgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

 

 

 

 

NICK STAANDNick van Dalen
Nick is een gedreven en pragmatisch adviseur planeconomie. Daadkracht, enthousiasme en het verbinden van diverse disciplines in projecten staan bij hem hoog in het vaandel. Hij is sterk gericht op de integrale samenwerking van ruimtelijke aspecten en in betrouwbaarheid van cijfers. Hij bezit een ruime ervaring met planeconomische begeleiding van gebiedsontwikkelingen en grondexploitatieportefeuilles.

 


 

CAROLINE BLOUSECaroline Smets
Caroline is een zeer ervaren en gedreven projectmanager, -leider en gebiedsontwikkelaar, die stevig in haar schoenen staat en mede daardoor resultaten boekt. Ze werkt altijd vanuit een zeer grote mate van betrokkenheid, durft verantwoordelijkheid te nemen, heeft lef en beschikt over een enorme drive om zaken te realiseren. Ze gelooft in het aangaan van persoonlijke relaties waardoor gezamenlijk resultaten worden bereikt; dit is volgens haar dé sleutel om teamprestaties te optimaliseren.

 

 

 

MIKE STAANDMike van Zanten
Mike is enthousiast, gefascineerd door cijfers en geld, toont initiatief en werkt goed in teamverband. Met name zijn flexibele opstelling, betrokkenheid, vastberadenheid en klantvriendelijke instelling maken hem geschikt voor het uitvoeren van zijn adviseurschap. Hij beschikt over een ruime ervaring als het gaat om vastgoedontwikkeling en grondexploitaties.